Pulpe de pui in crusta de cartofi

de Miha in Pui, 30 Ian 2010 | 6552 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui fara piele
  • 3 cartofi medii
  • 1 ou
  • 50 g cascaval
  • 50 g unt
  • boia de ardei
  • nucsoara
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui in crusta de cartofi:

Pulpele le condimentam dupa gust cu sare, piper si boia de ardei

Cartofii ii punem la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert ii sfaramam ca pentru piure, adaugam untul, cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici, oul si nucsoara. Potrivim gustul de sare.

Pulpele le invelim in acesta compozitie si le punem intr-o tava unsa cu putin ulei. Presaram cu susan si dam la cuptor pana se rumeneste deasupra.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui in crusta de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

danygospodina 1

05.02.2010, 23:44

Miha, iese, cum sa nu, cu toate ca ai vazut, eu agit mai mult din picioare, ca e nevoie, nu ca tine, mixerul.

Miha 1

06.02.2010, 00:11

Adinacarla 1

11.02.2010, 10:09

Am in plan sa fac aceasta minunatie pentru dumineca...as vrea sa pregatesc o masa mai deosebita....Miha te rog ajuta-ma cu indrumari si spune cu ce le-as putea asocia ca sa am o masa deosebita

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpite de pui picante in vas de ceramica la cuptor cu cartofi noi la ceaun